Warframe beginners Guide by Slayerkane#5169

Welkom allemaal weer bij een nieuwe guide van The StrongHold Community !!! Deze Guide is ingezonden door SlayerKane !!!

DIt is een guide met Slayerkane's visie op hoe te beginnnen met WarFrame !!

Mochten er vragen zijn kun je deze stellen op de discord !! 

 

DONT BE AFRAID TO USE THE TRANSLATOR ON THE TOP LEFT FOR ENGLISH!!!!

Welkom in de wondere wereld van WARFRAME !!!

Super wonderlijk mega spacey en zeker niet te vergeten net als in het echte space mega verwarrend wanneer je als nieuwe speler het universe joined !!!

Warframe de plek waar space ninja’s / exo suits/ mini gundams Rond stampen om het universum te redden van de bad guys

Het is zeer begrijpelijk dat je als nieuwe space ninja je wat overwhelmed en geïntimideerd voelt door een game die giga gegroeid is door de grote updates de afgelopen 5 jaar sinds de release in 2013 .

Je bent misschien begonnen/ volle bak de actie ingedoken omdat je maatje je heeft overtuigd van hoe vet deze game is , je een sexy streamer dit hebt zien spelen en graag mee wil doen

“ wink wink”  of je gewoon opzoek bent naar een goede F2P game voor je collectie

Wat de reden ook is dat je aan dit avontuur begint de kans is voor 99,8 % aanwezig dat je in het begin letterlijk en figuurlijk niet weet waar je het moet gaan zoeken XD

 

And so it begins !! jeej !!!

Dus je account is gemaakt op : https://www.warframe.com/signup?referrerId=56cbb8403ade7f0e1ded1969

Je game is gedownload via :
https://www.warframe.com/download

 

Tijd voor gameplay

De tutorial van warframe is shit … dr zijn giga veel technieken en systemen die aangeleerd moeten worden en die worden te weinig tot niet benoemt in de tutorial  het feit dat je nu wat verdwaald bent / voelt is een stap in de goede richting.. Dit houd in dat je oplet en niet no brain door de tut aan het stampen bent.. Dit ervaren we allemaal.

Maak je niet al te druk over deze dingen in het begin ga gewoon lekker aan de gang met feeling krijgen voor de game .. spring een beetje blij rond doe wat ervaring op met bullet jumpen, aim gliden en het afslachten van die scrubby grineer.

Het mooie aan warframe is dat er niet echt een meta setup van goed of fout is .. speel gewoon zoals jij dit lekker vind en krijg wat meer de game controls in de vingers !!

Lekker wat basic resources farmen, mods binnen halen en exp verzamelen.

Het verder ingaan op de mods, resources en farming etc etc wordt nog behandelin in andere guides deze guide is meer bedoeld om even rustig op te starten zonder stress en de eerste paar uur ( de paar uur die bekend staan als de make or brake uren) door te komen zodat je niet te snel verdwaald en besluit de game aan de kant te zetten.

Houd je hoofd koel chill lean back en farm you’re credits XD gezien je nog niet genoeg geld en resources om stuff te verknallen niks om je druk over te maken XD ( dat komt later wel XD )

Het advies vanaf dit punt is gewoon beginnen met het unlocken van je starmap.. Lekker alle missies doen vrij spelen en je planeten unlocken. (de verschillende missie types zullen besproken worden in de mission guide)

Je zult tussendoor gaan ontdekken dat je voor het voortzetten van het unlocken bepaalde main quests moet doen/gedaan moet hebben om verder te komen.. Meer hierover is in de quest guide..  
Tijdens het spelen zul je de nodige events, alerts en relic fissures voorbij zien komen heb de de node unlocked om mee te doen zeker doen al is het alleen al voor de ervaring. Meer informatie hierover in de relic’s,events en alerts guide !!

Tussen door zul je zien dat je verschillende functies op je schip gaat unlocken.

  • Foundry
  • Arsenal
  • Mods
  • Relics
  • Codex
  • Syndicates
  • incubator
  • Market

Foundry

De plek waar je al blueprints tot leven kunt brengen en je key naar de clan dojo kunt maken ( meer over clans en dojo’s in de clan guide)  XD

Meer of blueprints vind je terug in de blueprints guide

Arsenal

Hier vind je al je gebouwde / gekochte warframe’s wapens en companions terug en kun je deze customizen met eigen kleuren, skins en MODS !!

Incubator

Hier kan je wanneer je deze mogelijkheid unlocked heb je Kubrows en Kavat’s maken / uitbroeden meer hierover in de Companion guide.

Mods

Hier vind je al je gevonden mods terug en kun je deze upgraden met endo en credits of verkopen voor endo en credits. Meer over mods vind je in de Mods Guide !!

Relics

Door je missions heen vind je relics deze kun je gebruiken voor relics fissures aka missie die je doet om prime gear te krijgen ( of een fck ton an form als je RNG niet lekker is )

Meer hier over in de Prime guide

Codex

HIer vind je alles terug van info wat de mission types betekenen tot je main quests en sub quests die je naast het doen van je normale missions nog kunt(moet) doen voor het unlocken van bepaalde bosses, warframes en wapens.

Syndicates

Syndicates zijn een vorm van factions/groepen waar je mee of tegen kan werken.. Klinkt heel cryptisch maar op dit punt van de game zijn deze ook niet zo heel belangrijk. Toch meer weten over syndicates ? kijk dan in de syndicates guide !!

Market

De ingame markt .. hier kun je je platinum uitgeven en of je credits voor het halen van waframe slots, weapon slots, warframes, wapens en many more !!

Als starter krijg je 50 free platinum .. mijn advies gaan hier geen mods en zooi van kopen / bewaar dit zo lang mogelijk tot je weet hoe je deze het beste kunt besteden.. Ik persoonlijk zou gaan voor wapen slots of warframe slots zeker in het begin…

Master Rank

In warframe zijn er verschillende vormen van levelen ook dit kan in het begin voor de nodige verwarring zorgen.

  1.  Je gear level.

Je warframe je wapens je companions vat ik in mijn guides samen als je gear.

Deze hebben allemaal weer een apart level. ( meeste gear het lvl 30 als max lvl)

Het levelen van je gear zorgt ervoor dat je exp verdient voor je Mastery Rank aka je account level .

  1. Je Master Rank

Zoals hierboven genoemd je master rank level door het levelen van je gear krijg je exp voor je master rank ( je account level) een andere methode voor easy MR leveling is het unlocken van junctions die geven ook mr exp voor het volbrengen van die challenges..

Het doel van MR is zo hoog mogelijk scoren hoe hoger je MR hoe meer trades je op een dag kan doen, hoe meer standing ( meer in de standing guide) je per dan kan binnenhalen en zeker niet geheel onbelangrijk .. een hoop gear is MR level gebonden dus je kunt deze gear pas gebruiken op het daarvoor aangegeven MR..

 

Voor nu gaan we een einde maken aan deze intro voor warframe en ik hoop dat je hiermee het begin door gaat komen.  Houd je ogen open voor de beloofde vervolg guides en heb je vragen dan kun je deze altijd stellen in het waframe channel van de The Stronghold discord de plek waar alle warframe die hards samen komen !!!

als extratje voor iedereen die het tot hier heeft uitgehouden !! check : https://www.nerdsandscoundrels.com/warframe-promo-codes/
om daar de nodige glyphs ( icons/avatars/posters)  gratis te claimen !!

 

Dit was weer een guide van SlayerKane zie jullie weer in de volgende !!! latersss

 

Geef een reactie