The Gauntlet

The StrongHold Gauntlet of The Gauntlet in het kort.

1 keer per maand wordt er een van de aangemelde Twitch-Affiliated Streamers uitgeloot om deel te nemen aan The Gauntlet!

Deze streamer wordt dan vanuit The StrongHold community uitgedaagd om een doel te volbrengen binnen zijn of haar mogelijkheden!

Alle events zullen worden bewaard/vereeuwigd op de Past Gauntlets page.

In de eerste Gauntlet werd affiliated streamer Metalharpey uitgedaagd tot het spelen van online matches op Soul Calibur VI. Maar echt alleen Online matches!

Iedere victory leverde een basis inkomen op van 20 bits, iedere nieuwe follower tijdens de Gauntlet stream verhoogde dat inkomen met 1 bit en iedere kijker die de overwinning heeft gezien leverde ook weer 1 bit extra op!

Andere mogelijkheden kunnen bijvoorbeeld zijn:

Art-Challenge:
Daag een van onze art-streamers uit voor een design contest

Game challenge:
Daag een van onze Game-Streamers uit voor een ingame uitdaging

Talk Show:
2 hosts die tegen elkaar gaan voor een beschaafde discussie en er is zoveel meer mogelijk!

Hoe doe je hier aan mee?

Zorg ervoor dat je een duidelijke Promotie panel hebt op je stream die verwijst naar The StrongHold met daarin verwerkt de website en onze Discord!
(Dit mag een eigen panel zijn, maar kunt ook een pre-made panel uit onze download sectie gebruiken)

Klik op de knop inschrijven en kies daar als onderwerp "The Gauntlet" zodra wij jouw inschrijving hebben ontvangen zullen we je toevoegen op de "Affiliated pagina".

1x per de maand zullen wij een affiliate streamer uitloten en in overleg met deze streamer besluiten wat zijn of haar challenge word!

Ook zullen wij het event en deze streamer extra in het zonnetje zetten/promoten. Om er voor te zorgen dat het een groot en gezellig succes wordt!

Ben je Twitch-Affiliated en niet bang voor een uitdaging meld je dan aan via de inschrijven knop!