The Gaunlet

The StrongHold Gaunlet aka The Gaunlet in het kort.

1 keer in maand word er een van de aangemelde Affiliated Streamers uitgeloot om deel te nemen aan The Gaunlet!

Deze streamer word dan vanuit The StrongHold community uitgedaagd om een doel te volbrengen binnen zijn of haar mogelijkheden!
Alle events zullen worden bewaard/vereeuwigd op de Past Gaunlets page .

In de eerste Gaunlet werd affiliated streamer Metalharpey uitgedaagd tot het enkel online matches spelen van soulcalibur VI!
Iedere victory leverde een basis inkomen op van 20 bits, iedere nieuwe follower tijdens de gaunlet stream verhoogde dat inkomen met 1 bit en iedere kijker die de overwinning heeft gezien leverde ook weer 1 bit extra op!

Andere voorbeelden van mogelijkheden zijn:
Art streamer uitdagen tot Art design,
Gamers uitdagen tot leuke opdrachten binnen hun game,
Talkshow hosts een bepaalde discussie te laten voeren,
en nog zoveel meer !!

Hoe doe je hier aan mee?

Zorg ervoor dat je een duidelijke Promotie panel hebt op je stream die verwijst naar The StrongHold daarin verwerkt de website en onze Discord!
(mag een eigen pannel zijn maar kunt ook een pre made pannel uit onze download sectie gebruiken)

Klik op de knop inschrijven en kies daar als onderwerp "The Gaunlet" zodat wij jouw inschrijving hebben ontvangen zullen we je toegevoegen op de "Affiliated pagina".

1x in de maand zullen wij een affiliate uitloten en in overleg met deze streamer besluiten wat zijn of haar challenge word!
Ook zullen wij het event en deze streamer extra in het zonnetje zetten/promoten om er voor te zorgen dat het 1 groot gezellig succes word!

Ben je affiliate en niet bang voor een uitdaging meld je dan aan via de inschrijven knop!